2022 O'neill Kvinders Psycho Tech + 4/3 4/3mm Chest Zip 5339 - Sort

O'Neill O'neill Kvinders Psycho Tech + 4/3 4/3mm Chest Zip

3,671.67 kr2,202.82 kr(spar 1,468.85 kr)
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: 5339Farve: Black

Den perfekte balance mellem varme og fleksibilitet. O'Neill's Psycho Tech for kvinder kombinerer vores eksklusive TechnoButter3 og tilføjet varmegenererende TechnoButter Air Firewall. Alle de højteknologiske funktioner, du har brug for for at holde dig varm og lækker under alle forhold.

KONSTRUKTION:

  • TechnoButter3 - Det mest avancerede neopren, der nogensinde er udviklet, med en 20% lettere formel med 30% mindre vandabsorption. Den lette klistrede formel giver dig mulighed for at surfe længere og føle dig lettere end nogensinde før.
  • TechnoButter3 AIR-FIREWALL (BRYST + BAG) - Identiske funktioner til TechnoButter3 med tilføjelsen af Air Technology, en kompleks 3D-struktur af neopren og indespærret luft. Mere luft = mere varme. 20 % lettere og 30 % mindre vandabsorption resulterer i det varmeste, letteste og hurtigst tørrende materiale, der findes.
  • STINGFRI SØMME - Udvendig flydende sømsvejsning og indvendig TB3X-tape på hver side af en sømløs søm tager våddragtskonstruktion til næste niveau. Den helt nye kombination af pålidelig holdbarhed og lav-profil komfort kan simpelthen ikke slås.
  • FLUID SEAM WELD - Vandtæt, holdbar og ultrafleksibel søm.
  • PLUS(+) = 0,5 mm Ekstra tykkelse for endnu mere varme.

FUNKTIONER:

  • FUZE LUKNING - Brystlynlåsindgang bruger et fritsvævende lynlåspanel og anti-flush barriere med drænhuller for at holde dig tør og føle dig løs.
  • REDZONE ZIP - Urethanbelagte , forskudte lynlåstænder låser sammen for at stoppe lækager og forhindre vand i at trænge ind i dragten.
  • 360 graders barriere med drænhuller (FUZE).
  • Super tætte manchetter.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info


Mere Som Dette




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.