2021 Huub Varman Våddragt Til Mænd VAR35F - Fluo Yellow

Huub Varman Våddragt Til Mænd

4,590.06 kr2,983.14 kr(spar 1,606.92 kr)
Find din størrelse
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

Model: VAR35FFarve: Fluo Yellow

Vi har skabt en dragt med ultimativ fleksibilitet på overkroppen og enorm opdrift i hofter og lår.

I årenes løb fandt vi ud af, at vi var nødt til at skubbe søgningen endnu længere for at få den maksimale opdrift i hofter og lår, men reglerne i triatlon begrænser våddragtens tykkelse til maksimalt 5 mm. Så vores mål var at skubbe til grænserne for at få mest muligt ud af dette, hvilket førte os til det mest flydende materiale, der nogensinde er brugt i våddragtproduktion.

DETALJERNE:

  • HUUBs eksklusive+43™ opdriftsskum, der giver 43% mere opdrift end standard neopren.
  • Rotational Freedom™-design til overkroppen.
  • Arms Neutral™ eksklusiv HUUB-teknologi.
  • Opdrifts- og kropsjusteringskonstriktor-system (patentanmeldt).
  • Eksklusiv 3:5 opdriftsprofil (VB 2:8*).
  • Eksklusiv neopren med utroligt stræk.
  • Testet med M.A.D System.
  • Valgt og forfinet af de hurtigste svømmere i triatlon. Hvorfor tror du, vi tilkaldte Varman

*Virtuelopdrift baseret på tilsvarende tykkelse versus opdriftsdata

+43™ Skum

Der findes ikke noget finere eller mere flydende materiale på markedet, 43 % mere flydende end standard neopren. +43™ er det mest betydningsfulde teknologiske fremskridt inden for våddragtmaterialer i over 80 år.

Vi har set, at fordybninger og konturer ikke giver nogen fordele for ydeevnen. Efter konstant at have sat spørgsmålstegn ved normen og en flerårig udviklingscyklus med vores partnere i produktionen HD Labs har vi endelig skabt et materiale, der er lettere og mere flydende. Hvad er resultatet Et banebrydende 43% mere flydende (end standard neopren) skum, der er 80 års ventetid værd!

Arme Neutral™

Den nye Arms Neutral™-position reducerer den typiske maksimale strækcyklus med 50%. Din svømmestil med våddragt kan nu efterligne din svømmestil uden våddragt, hvilket giver en Rotational Freedom™, som du aldrig før har følt.

M.A.D-system

Udviklet i samarbejde med Innovate-UK er Measurement of Active Drag (M.A.D) den ultimative måling - den hellige gral af data for svømmere. Hvor meget modstand skaber jeg selv og i forskellige våddragter, svømmeskind osv Der findes andre metoder, men ingen er så nøjagtige og præcise som M.A.D-systemet.

Med HUUBs og aktionærernes vision blev det besluttet at følge professor Huub Troussaints eksempel og forfølge drømmen om at skabe vores helt eget M.A.D.-system. Ingen andre sportsmærker har et, og det var det, vi ikke kunne komme os over, for hvordan kan man komme med påstande uden grundige tests

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.