2024 Huub Aphotic Fotokromatiske Beskyttelsesbriller A2-AGBR - Black / Bronze

Huub Aphotic Fotokromatiske Beskyttelsesbriller

412.65 kr
Farve: Black/Bronze
Levering inden for 5-7 hverdage

- Produktdetaljer

År: 2024Model: A2-AGBRFarve: Black/Bronze

Nu med et spejlvendt objektiv, vores første svømmebrille, der bliver mørkere eller lysere gennem fotokromatisk teknologi under løbet, uden at du selv lægger mærke til det. En selvregulerende linse, der leverer den komfort og vision, der er nødvendig for at maksimere dit syn og hjælpe din svømning.

Måske er det vigtigste udstyr, der kommer på løbsdagen, dine svømmebriller. Tages for givet, men uden dem er forberedelse og træning spildt. Det er tid til at tage dine beskyttelsesbriller alvorligt og virkelig forstå, hvad der er nødvendigt på løbsdagen.

FUNKTIONER:

  • Minimerer skarpt sollys, øger synligheden og synet.
  • Reducerer blænding, især ved svømmestart tidligt om morgenen og svømning ved lav sol.
  • Anti-tåge, ridsefast og spejlfremstillede fotokromatiske linser.
  • Reducerer belastning af øjne og visuel træthed.
  • Leveres i en clam shell lynlås beskyttelsesbrille.

APHOTIC fra HUUB, vores første svømmebrille, der gør mørkere og lysere gennem fotokromatisk teknologi uden at du selv lægger mærke til, leverer den komfort og vision, der er nødvendig for at maksimere dit syn og hjælpe din svømning. Det første skridt fra HUUB til perfektionering af briller, velegnet til brug indendørs og udendørs og i enhver let tilstand.

Designet til at passe perfekt til ansigtet med en tæthed af silicium og TPR matchet til at skabe en perfekt pasform og en fjeragtig fornemmelse, selv på de mest interessante ansigtsprofiler.

Patenterede fotokromiske farvestoffer

Fotokromiske farvestoffer får linsen til at aktivere eller mørkere, når den udsættes for ultraviolette stråler fra sollys. Når UV -lyset falder, falmer linserne tilbage. Efterhånden som lysforholdene ændres, justeres farveniveauet og giver den rigtige farvetone på det rigtige tidspunkt.

Fotokromatisk Synsklarhed hjælper med at se og giver dig mulighed for at bevæge dig rundt om forhindringer og andre svømmere, selv når du svømmer i solen eller med ryggen mod solen.

Disse utrolige linser justerer perfekt og tager kun 160 sekunder at gå fra klar til mørk og leverer ultimativ ydeevne for hver sving i hver bøje.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.