Gul Mænds Response 5/3mm Back Zip Gbs Våddragt - Sort / Rød

År: 2021Model: RE1213-B9Farve: Black/Red

Gul Response-serien er den perfekte kombination af værdi for pengene og ydeevne. Konstrueret ved hjælp af GBS-sømme og X-Flex super stretchpaneler til komfort med sømfri sædekonstruktion. Har meget holdbare Powertex4 knæ (undtagen shorti-stilarter) for at sikre en øget levetid. Response-våddragten opfylder alle kravene til den all-round vandsportentusiast.

  • GBS konstruktion
  • Tilbage lynlås post
  • X-Flex super stretchpaneler

Fabrikat: GUL

Produktsortiment: GUL Response

Jul leveringstider

Hvis din ordre er en julegave, anbefaler vi at placere den så tidligt som muligt for at undgå skuffelse. Brug følgende retningslinjer for at sikre, at vi kan sende din ordre til levering i tide til jul. Ordrer, der er placeret efter den anbefalede "ordre efter" -dato, kan blive afbrudt af den travle periode og ankommer muligvis ikke i tide.

  • Standard: ordre ved 15:00 (GMT+1) fredag den 17. december

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 90 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 90 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 90 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Kunder købte også

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.