Gill Aero 5mm Neopren Støvler - Sort

Model: 962Farve: Black

Gill Unisex Aero-støvlerne giver maksimalt greb i alle vejrforhold for optimeret ydelse hele vejen rundt. Blødt og fleksibelt neopren stof er kombineret med en omviklet gummisål med forstærket tå, hæl og bro for at sikre beskyttelse og fleksibilitet. Let at tage på, med en sikker, vandtæt sidelås og bred ankelstøttestrop, disse støvler vil forblive behagelige og varme hele året rundt, perfekte til jolle sejlsport. Prøvet og testet i laboratoriet og på vandet, disse holdbare støvler er også langvarige, en ideel tilføjelse til enhver matros garderobe.

  • Ikke-jernholdig YKK lynlås
  • Bred understøttet ankelrem til støtte
  • Blindstikede sømme til en vandtæt tætning
  • Høj grebsål
  • Forstærket hæl, tå og broområde for øget støtte

Teknologi

5 mm Neopren til varme
Omviklet, ikke-mærket naturgummisål for forbedret greb

Slutbrug

Dinghy Sejlads

Stofsammensætning

90% neopren, 10% nylon

Fabrikat: Gill

Produktsortiment: Gill Dinghy Collection

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 6-8 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.


Hurtige Links

Internationale forsendelsespriser
Restitutioner og garanti
Returs
FAQ
Kontakt os

Returneringer

  • Kontroller, at varen returneres inden for 60 dages efter købet, ubrugt og i original emballage.

Hastende udskiftninger

Hvis en erstatning haster, vil det hurtigste være at afgive en ny ordre online først og derefter returnere den eksisterende vare for at få pengene tilbage. For returneringer uden for disse kriterier, bedes du til kundeservice på 0044 1702 295678 eller e-maile [email protected]

Refunderinger

Produkter, der bliver returneret i overensstemmelse med vores 60 dages returneringspolitik, vil blive inspiceret, og tilbagebetalinger vil blive behandlet lig med værdien af hvert enkelt produkt på købsdatoen. Flere detaljer.

Kunder købte også

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.