2024 Fanatic Diamond Air 9'8" Oppustelig Sup-pakke - Bord, Taske, Pumpe Og Pagaj

Fanatic Diamond Air 9'8" Oppustelig Sup-pakke

6,417.04 kr5,140.51 kr(spar 1,276.53 kr)
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 13200-1733Farve: Pink
Denne vare er kun tilgængelig til levering i Storbritannien og fastlandet.

Designet til alle niveauer af kvindelige SUPere, der leder efter et damespecifikt board, som er nemt at bruge og transportere, og som fungerer godt i alt fra fladt vand til små bølger.

Den lette Diamond Air-serie fås i 9'8" eller 10'4" og tilbyder enestående glid, stabilitet og nem padling. De har et klassisk longboard-udseende og er fyldt med volumen, der giver en stabil position, så de er lige så velegnede til at gå på opdagelse langs kysten eller floden som til at fange små bølger på den lokale bølgebryder.

Enkelhed er nøgleordet, og med den lette DS Light Tech-konstruktion er de nemme at pakke væk og transportere, så de er klar til din næste session.

Hvad er der i æsken

  • Fanatic Diamond Air Board
  • Fanatic Diamond Carbon 35 SUP-paddel
  • Fanatic SUP bæretaske
  • Fanatic SUP Leash
  • Fanatic SUP Fin

Funktioner:

  • All-round outline - perfekt til begyndere og øvede, fra fladt vand til små bølger
  • Footpad - Diamond grooving footpad for det ultimative greb og komfort
  • Dæknet - Integreret dæknet til fastgørelse af bagage
  • Slæbeøjer - Slæbeøjer i høj kvalitet
  • Værktøjsfri finne - aftagelig værktøjsfri finne
  • Bærehåndtag - Blødt og behageligt bærehåndtag
  • Kvalitetstryk - Tryk i fuld dæk-/bundkvalitet og skinnedesign for overlegen optik
  • Finne Diamond Air - 1x Fly 19,5 cm Diamond Color

Paddel:

Det perfekte match til vores SUP'er til damer (Diamond Range of Paddle Boards) er den justerbare pagaj, der passer bedst til din størrelse og stil. Vores Union Joint-system er den supereffektive, men stilfulde paddel, som du kan cruise rundt med. Bygget med vores nye, lille 6,75 holdbare kompositblad, vores hvide ABS-skinnebeskyttelse og det funklende mintfarvede 35 % kulstofskaft, har padling aldrig været så stilfuldt.Fanatic Union Joint System

Tidligere bestod alle Paddle Flex-mønstre af to dele: bladet og skaftet. Tidligere blev disse to fleksible dele afbrudt af et overdimensioneret stift led, hvor pagaj og skaft var forbundet. Fanatic Union Paddle har revolutioneret det samlede flex-mønster. Nu løber den sømløst fra bladets spids hele vejen til skaftet, og det mobile forbindelsesled længere oppe på skaftet går perfekt over i et RDM-led. Det skaber konstant flex og giver en uovertruffen fjedring og respons ved hvert eneste svømmetag. Fra det øjeblik, bladet kommer i vandet, bliver din energi omdannet til fremdrift. Union-pagajen fås i fire konstruktioner, så du nemt kan vælge den perfekte pagaj, der passer til din præstation og dit budget.6,75" blad

Et skridt op fra vores foretrukne 7,25" blad er vores helt nye 6,75" Designet til dem, der padler med en højere frekvens, giver den lille dobbeltkonkave et superkontrolleret slag med ekstra trækkraft og forbedret effektivitet. Dette koncept giver mulighed for en mindre bladstørrelse med øget aerodynamik mellem slagene og en reduceret svingvægt sammenlignet med vores større blade. Fås med vores performance-modeller, Diamond-pagajen til damer og vores Ripper Carbon 35-pagaj til børn.

Specifikationer for boardet:

  • Længde - 9'8"
  • Bredde - 32" / 81,3 cm
  • Tykkelse - 4,5" / 11,5 cm
  • Volumen - 213L
  • Maks. ryttervægt - 95 kg

Boardets konstruktion:

DS Light: Drop Stitch Light (Pure) Technology

1 Første lag PVC-skinner
2 Andet lag PVC-skinner
3 Fodplade med diamantriller
4 Stærkt lag af presenning
5 V-Drop Stitch-kerne

Vores enkeltlags Drop-Stitch Light-teknologi giver en letvægts- og kvalitetskonstruktion uden at gribe dybt i lommerne. Denne oppustelige teknologi produceres stadig hos en af verdens mest anerkendte producenter og er skabt med materialer af højeste kvalitet og produktionsstandarder, som du forventer af Fanatic.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.