2021 Red Paddle Co Original Bordjakke

Red Paddle Co Original Bordjakke

550.36 kr440.20 kr(spar 110.16 kr)

- Produktdetaljer

Model: RPCOBJFarve: Grey
Beskyt dit bord og din båd, mens du er om bord

Det perfekte tilbehør, hvis du planlægger at holde dit bræt oppustet på bådens dæk. Fungerer som et UV-skjold for at holde de farver, der ser kassen friske ud, samt beskytte dit board og din båd fra den daglige sejlads.
En oppustelig sup er et fantastisk tilbehør til enhver båd, men vi fandt ud af, at mange mennesker ville holde deres brædder oppustede på dækket. Selvom de er sindssygt holdbare, har vi skabt en sok til at holde din stolthed og glæde i perfekt stand, uanset hvor længe du er til søs, for at minimere slid og UV-skader, mens du er om bord.

Daisy-kædebånd langs skinnen gør det let at fastgøre brættet til gelænderne, og haleåbningen kombineret med vores UPF 50+ 4-vejs stretchmateriale gør at sokken sættes på en brise, uanset hvor meget plads du har på dækket. For at reducere muligheden for eller slitage er områder med høj slagpåvirkning som næse- og finnåbninger forstærket.

Også en god måde at beskytte dit bord på, hvis du vil lade dit bord blive oppustet på et tagbøjle, eller mens du opbevarer det.

Fås i to størrelser:

Ride 10'7 ": Passer til 10'6" Ride; 10'7 "Vind; 10'7" Windsurf; 10'8 "Ride & 10'8" Aktiv

Sport 11'1 ": Passer til 11'0" Sport & 11'3 "Sport
Dette kortdæksel er velegnet til brædder fra 2020 Ride-serien og tidligere med tre-finn-systemet. Dette kortdæksel passer ikke til 2021 Ride boards med en tofin-opsætning.

Bemærk, at selvom Board Jacket reducerer virkningerne af misfarvning af dit board fra sollys, anbefaler vi ikke at lade oppustede boards i høje temperaturer og direkte sollys i længere tid.
  • Daisy Chain Rail Webbing - Giver sikre fastgørelsespunkter til opbevaring på dæk eller på et tagstativ
  • Hurtigtørrende åndbart stof - Tillader fugt ude for at forhindre formdannelse
  • UV-resistent materiale - UPF 50+ stof reducerer affarvning sammenlignet med at blive siddende i direkte sollys, så dit bord ser længere ud i længere tid
  • Easy Wide Access YKK lynlås - Forenkler at sætte brættestrømpen på og af
  • Chunky Holdbar YKK lynlås med håndtag - Håndtag gør det nemt og hurtigt at sætte sokken på, mens den chunky YKK lynlås reducerer snagging
  • Forstærkede næse- og finnepladser - Reducerer slitage på stresspunkter
  • 4-vejs strækstof - Giver en tæt pasform, men tillader strækning, mens den sættes på

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.