2024 Northcore Beach Basha Pro 4 Season Changing Robe / Poncho NOCO24J - Black

Northcore Beach Basha Pro 4 Season Changing Robe / Poncho

1,284.78 kr917.57 kr(spar 367.21 kr)
Farve: Black
Levering inden for 5-7 hverdageFree Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: NOCO24JFarve: Black

Alle de omklædningsdragter, du nogensinde får brug for - 4 sæsoner, 2 lag, 1 uundværlig del af udstyret.

Konceptet med en omklædningsdragt er blevet taget til sig af surfere og friluftssportsudøvere verden over, og det er der en god grund til. Det er et af de mest nyttige stykker udstyr, du nogensinde vil eje, og Northcore Beach Basha er et af de bedste eksempler på markedet.

DETALJERNE:

  • Dobbelt lag konvertibel fire sæson kåbe
  • Kraftig ydre skal med forbindende 380gsm 100% bomulds indre
  • Fleeceforede termiske lommer i det ydre lag
  • Inderste lag kan fungere som et strandhåndklæde
  • Kraftige plastik lynlåse
  • IP-registreret design
  • Længde 120 cm, armlængde 183 cm, talje 84 cm

Nogle gange skal en omklædningskåbe tilbyde maksimal beskyttelse mod elementerne og ekstra varme i perioder som surfingkontrol på kolde eller regnfulde dage. Derfor har vi skabt et unikt, proprietært design, som vi har kaldt Beach Basha Pro.

Vores Beach Basha-kåbe af 380 gsm 100 % bomuldsdug i håndklæde giver optimal tørreevne og privatliv ved omklædning. Plus de termiske egenskaber i det tykke materiale giver isolering mod kulde. Beach Basha Pro tilføjer yderligere alsidighed og beskyttelse ved at inkorporere et ekstra lag af en vejrbestandig, kraftig ydre skal. Skallen kan lynlåses på den indre håndklædekåbe for at skabe en robust, effektiv, konvertibel omklædningsdragt. Beach Basha Pro kan ikke kun bruges som et komplet sæt i efteråret/vinteren, når vejret eller forholdene kræver det, men den kan også omdannes. Det er muligt kun at bruge det inderste lag i foråret/sommeren som en håndklædekåbe og endda som et strandhåndklæde, da det kan åbnes til et håndklæde, når det åbnes.

Det robuste ydre polyestermateriale har en imponerende vandtæthed på 5000 mm og en åndbarhed eller MVTR (Moisture Vapour Transmission Rate) på 5000 g. Så vind og regnskyl bliver håndteret, mens fugten på det indre lag får lov til at ånde gennem skallen.

Hvert lag har en kraftig dobbelt lynlås i plast, som kan lukkes med lynlås i hvert lag for sig eller sammen til en enkelt kåbe. For yderligere at integrere de to lag i ét har hætten og håndleddene velcroforbindelsesstrips for at sikre en god pasform.

De indvendige armhuller har en bred åbning, så armene kan trækkes indad, så de kan være private, der er fleeceforede lommer, som holder hænderne varme, og hætten har tre paneler for en ergonomisk pasform, så den er god på kolde eller blæsende dage. Beach Basha Pro er en unisex beklædning, der fås i to størrelser. Small/med, som passer til de fleste mennesker fra yngre teenagere op til mindre voksne, og large/extra large, som passer til de fleste større voksne.

Beach Basha Pro er fire sæsoner, multifunktionel og konvertibel, hvilket gør den til den mest unikke og alsidige omklædningsdragt på markedet.

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info



Kunder Købte Også



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.