2024 O'Neill Mens HyperFreak 3/2+mm Chest Zip GBS Våddragt 5343 - Black

O'Neill Mens HyperFreak 3/2+mm Chest Zip GBS Våddragt

2,753.63 kr
Farve: Black
Find din størrelse
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 5343Farve: Black

O'Neills Chest Zip Entry-våddragt er den mest unikke, lette, fuldt forseglede våddragt på markedet. Denne avancerede teknologi giver dig mulighed for at præstere på højeste niveau med materialer, der er så behagelige og lette, at man skulle tro, du surfede nøgen.

Hyperfreak-serien har det eksklusive TechnoButter 3 & TB3X-materiale, der nu er lettere og mere smøragtigt end nogensinde - 20% lettere med 30% mindre vandabsorption.

I denne sæson er der tilføjet ekstra 0,5 mm neopren i hele våddragten = ekstra varme!

DETALJERNE:

  • F.U.Z.E Enty System: O'Neills eksklusive F.U.Z.E.-system (Front Upper Zip Entry) tilbyder et nyt alternativ. Det bruger den samme fritflydende lynlås-teknologi som vores patenterede Z.E.N. ZIP-lukning. F.U.Z.E.-lukningen holder dig tør og giver ubegrænset fleksibilitet.
  • Technobutter 3 & TB3X neopren: O'Neills eksklusive nye forbedrede strækbare, hydrofobe neopren med fjerlet ENVY-skumgummikerne. Ultimativ fleksibilitet, varme og komfort. Kombineret med Technobutter 3X, det letteste, mest fleksible og blødeste materiale, der nogensinde er skabt.
  • Limede, blindsyede og tapede sømme: Blød og holdbar neopren søm tape. 0,5 mm split-neopren på tredobbelt limede sømme, der lukker vandet ude og holder dig tør og løs.
  • Dobbelt superseal-hals: Et varmt to-lags design med en 360 glat indvendig foring, bred justerbarhed og en sikker låsning. Fuldt justerbar og vandtæt.
  • Strategiske sømløse padlezoner: Et ergonomisk, sømløst panel under ærmet, der giver ubegrænset bevægelse og eliminerer udslæt. Fleksibelt og unikt design, der udnytter minimal placering af sømme for komfort.
  • Krypto knæpuder: Slidstærkt, strækbart neoprenpanel med ergonomisk formgivning, der giver behagelig holdbarhed. Fleksibelt og unikt design med udvidet knæpude for ekstra holdbarhed.
  • Udvendig nøglelomme med løkke: Slidstærkt, strækbart neoprenpanel med ergonomisk form, der giver behagelig holdbarhed. Placeret langs indersømmen på underbenet. Konstrueret med Fluid Seam Weld og UltraFlex DS neopren, har denne nøglelomme ekstra styrke, nem adgang og er helt sikker.

HVAD MÆRKET SIGER:

O'Neill Hyperfreak - verdens førende performance-våddragter.

O'Neill Hyperfreak er designet til at give surfere den mest komfortable letvægtssurfingoplevelse, der er mulig. En kombination af eksklusive, innovative materialer og vores berømte høje standarder for pasform har gjort det muligt for os at lancere et nyt koncept på markedet for våddragter. Hyperfreak-dragterne bestod oprindeligt af ultralette, sommerfokuserede produkter. Nu 7 år senere er sortimentet blevet udvidet til imponerende 39 forskellige variationer! Det er langt den bedst sælgende serie af performance-dragter, vi nogensinde har haft.


Technobutter 3 (på det tidspunkt vores mest avancerede neopren) gør det muligt for os at tilbyde en våddragt, der hjælper med at bygge bro mellem varme og fleksibilitet. En afvejning, som kan være svær at balancere for enhver surfer. Ved drastisk at øge luftindholdet i selve skumneoprenen og reducere mængden af nylon i yder- og indertrøjen har TB3 revolutioneret designet af våddragter.


I 2022 udgav vi TB4 og tilføjede endnu en dragt til Hyperfreak-familien. Hyperfreak Fire. Vores TB4-neopren er mere holdbar, lavet af mere bæredygtigt stof og giver øget varmelagring ved at inkludere Graphene-fibre i nylonet. Når vi tilføjer alt dette til den interne firewall (et hydrofobt lag, der hjælper dragten med at holde sig tør og varm) og Fluid Seam Weld (flydende porøs polyuretan, der opretholder sømmenes styrke), giver Hyperfreak Fire nu letvægtsfleksibilitet i meget koldere vandforhold.


De bedst tilpassede, letteste, mest fleksible og komfortable våddragter nogensinde!

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.