2024 Gill Corona Solbriller Sølv / Røg 9666

Gill Corona Solbriller Sølv / Røg

504.46 kr449.38 kr(spar 55.08 kr)
Farve: Silver/Smoke

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 9666Farve: Silver/Smoke

Vil du se dit bedste ud på vandet og beskytte dine øjne mod solens skadelige stråler / blænd fra vandet samtidig? Så se ikke længere end vores Corona Solbriller. De er blevet skabt af eksperterne her på Gill for at give dig alle de funktioner, du har brug for i den stil du ønsker. Speciallinserne er polariseret, belagt for at forhindre ridser og afstøde alt fra vand og salt til fingeraftryk og solcreme. De har også et UV-filter, der blokerer for 100% af UV-stråler og flyder, hvis de falder i vandet.

Teknologi

Polariserede linser består af en række funktionelle elementer, der er meget forsigtigt bundet sammen for at opnå et højtydende optisk produkt: Hovedelementet i sandwich objektivkonstruktionen er polariserende lysfilter i midten. Lamineret til begge sider af filteret er UV-lysabsorbenter, som blokerer 100% af skadelig UVA-, UVB- og UVC-stråling. Optisk korrigerede, knusningsresistente pudeelementer lamineres til begge sider af UV-absorberne, efterfulgt af en unik ridsefast belægning påført på yderfladerne. Alle Gill Sailing Solbriller er konstrueret til at flyde

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS og Royal Mail.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.