2024 Crewsaver ErgoFit+ 190N Hammar Lifejacket With Harness, Light & Hood Navy 9155NBGHP

Crewsaver ErgoFit+ 190N Hammar Lifejacket With Harness, Light & Hood

2,350.95 kr
Free Standard Delivery

- Produktdetaljer

År: 2024Model: 9155NBGHPFarve: Navy

Det har længe været kendt, at tilføjelsen af en sprayhætte inde i en redningsvest kan forbedre brugerens sikkerhed betydeligt. Det øger synlighed og beskytter luftvejene ved at reducere risikoen for sekundær drukning, som kan skyldes vandindånding.

Gå ind i ErgoFit+ og dets halo-hættesystem. Dette brancheførste sprayhættesystem arbejder med formen på den oppustede blære for at reducere risikoen for vandindånding samt varmetab markant. Dette opnås gennem forbedret blære- og sprayhættekompatibilitet kombineret med en ny dobbelthalo-hættekonstruktion. Som følge heraf er sprayhætten fuldt selvbærende, når den først er udfoldet og danner et rummeligt hulrum over bærerens ansigt. Hætten inkluderer også et indvendigt panel, som yderligere beskytter bæreren mod spray, mens det fungerer som et anti-reflekspanel, der beskytter brugerens øjne mod redningsvestens lys.

Den berømte ErgoFit blære er som altid et skridt over resten. Med sin skræddersyede form fordeler blæren opdrift unikt rundt om bæreren for at maksimere støtte i vandet og luftvejsbeskyttelse. Selv når du bærer tungt tøj, er ErgoFit designet til at rotere bæreren på mindre end 3 sekunder, samtidig med at afstanden mellem vandlinjen og luftvejen (mundfribord) øges. Den skulpturelle form omkring skuldrene giver forbedret mobilitet i vandet og dermed muligheden for, at bæreren selv kan komme sig tilbage i sikkerhed.

Derudover har ErgoFit+ et nyt spændesystem på markedet. Med det slanke design gør det hurtiglåsende spænde redningsvesten nem at tage på og giver plads til brugen af et enkelt løkkeselefastgørelsespunkt for nem tøjring.

Et teknologisk samarbejde mellem Crewsaver innovationer og dets nye partner, Exposure, er tydeligt i ErgoFit+. Exposure OLAS Tag, et bærbart besætningssporings- og overbordsplaceringsalarmsystem, kan nemt integreres i denne redningsvest - og tager beskyttelse af mand over bord til næste niveau.

  • INDUSTRI FIRST - Halo hættesystem til forhøjet luftvejsbeskyttelse
  • INDUSTRY FIRST - Skræddersyet vindueslomme, designet til fuld Exposure OLAS-integration
  • INDUSTRI FØRST - Slimline quick-lock spændesystem for nem påføring
  • Markedsførende blæreopdriftsfordeling for at maksimere støtte i vandet og luftvejsbeskyttelse
  • Skulpteret blæreprofil for forbedret mobilitet i vandet for at hjælpe med selvredning
  • En indbygget oppustelig hagestøtte, der hjælper med at beskytte dine luftveje
  • Fusion 3D-form giver den ultimative komfort
  • Blød D-ring til fastgørelse af sikkerhedssele
  • Tre-lags dækkonstruktion for holdbarhed
  • Let at justere sidetaljejusteringer
  • AIS og PLB kompatibel
  • Redningsvestlys monteret som standard

+ Levering & returnering

Standard levering

85 kr eller GRATIS, når du bruger 800 kr.

  • Leveres ca. 3-5 hverdage.
  • Ordrer sendt direkte fra vores EU-lager, bakket op af vores UK-lager.
  • Levering i partnerskab med UPS.

Ordrer, der afgives lørdag, søndag og helligdage, afsendes normalt den næste hverdag. Alvorlige vejrforhold kan forårsage uforudsete forsinkelser. Sporing er muligvis ikke tilgængelig på udvalgte ordrer.

International Delivery
Find dit destinationsland på en liste over lande, vi sender til for at få oplysninger om priser og omtrentlige leveringstider.


Hvis du oplever problemer med din levering, bedes du kontakte os inden for 2 uger efter din ordreafsendelsesdato.


Retur og garanti

Varer kan returneres til os inden for 60 dage efter køb i en ren, ubeskadiget, ubrugt og genanvendelig tilstand (inklusive originalemballage). Hvert produkt, der sælges på watersportsoutlet.dk, leveres med 12 måneders producentgaranti, medmindre andet er angivet. For flere detaljer eller for at starte et retur, besøg vores returside.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
Klarna

+ Mere info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Fortsæt til DK

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.